Над 1500 семейства посетиха ежегодния празник Лидл България бе сред основните

...
Над 1500 семейства посетиха ежегодния празник
Лидл България бе сред основните
Коментари Харесай

Lidl подкрепи петнадесетото издание на Фамилатлон

Над 1500 фамилии посетиха годишния празник

Лидл България бе измежду главните сътрудници на тазгодишното издание на Фамилатлон, като продължение на самодейностите и плановете на веригата за поддръжка на младите фамилии в грижата им за техните деца. Петнадесетото издание на най-големия празник на фамилията, спорта и здравословния метод на живот се организира на трети юни в Южен парк София.

 Lidl поддържа петнадесетото издание на Фамилатлон

За поредна година „ Фамилатлон “ даде опция на родителите и децата да се забавляват дружно, като събра на едно място обилие от организации, които организират извънкласни занимания за развиване на децата, и осъществя уроци навън по тематики, свързани със спорта и здравословния метод на живот.

Лидл България взе присъединяване със личен щанд, на който показа от близко двата си марката за дребни и огромни деца – Lupilu и Pepperts. Безопасни, здрави и стилни са трите най-точни думи, които характеризират дрешките, а прибавяйки и бюджетни, се трансформират в в действителност сполучлив избор за родителите.

 Lidl поддържа петнадесетото издание на Фамилатлон

Както всички лични марки текстил на Lidl, по този начин и предложенията на Lupilu и  Pepperts, са тествани и сертифицирани от немския проучвателен институт за качество Hohenstein. Прецизната система тества издръжливост и резистентност на материята, акуратност на размерите, сигурност на всички детайли на дрехата. Сертификатът, който се издава, е гаранция за неналичието на нездравословни субстанции, за сходство на обозначените размери и за опазване на физическите качества на дрехата след многократни изпирания, съобразени с напътствията на етикета.

Освен дрешките, под марка Lupilu се оферират и над 40 продукта от разнообразни продуктови групи, които я допълват. Това включва пелени, сертифицирани бебешки био храни и артикули за хигиена на бебето, които са непрекъснато в асортимента на веригата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР