Над 150 водещи световни компании ще представят най-новото от света

...
Над 150 водещи световни компании ще представят най-новото от света
Коментари Харесай

Водещи световни компании се събират на MachTech & InnoTech 2018

Над 150 водещи международни компании ще показват най-новото от света на технологиите от 26-и до 29-и март в Интер Експо Център

От 26-и до 29-и март в Интер Експо Център ще се организира единственото профилирано ревю в България за машини и технологии за металообработка - MachTech & InnoTech 2018 . На повърхност от над 7500 кв.м в 3 зали ще бъдат показани 150 водещи международни компании от бранша. Тазгодишното издание на ревюто регистрира мощно интернационално присъединяване и резистентен растеж от 40%. Така с изключение на изложители от България, ще забележим и едни от най-големите производители на машини и инструментална екипировка от Полша, Унгария, Румъния, Турция, Швеция, Италия и Китай.

В рамките на няколко дни събитието MachTech & InnoTech ще се трансформира в сборен център на най-големите производители и експерти в областта на машиностроенето и технологиите за металообработка. В изложбените зали ще бъдат показани последните новости във всички браншове на промишлеността. Така MachTech 2018 ще предложи на посетителите богат набор от металорежещи и металообработващи машини, през лазерни технологии, до хидравлични и пневматични устройства и аксесоари, както и машини за преработване и запазване на околната среда. InnoTech пък ще запознае професионалната общественост с новостите в 3D принтирането, електрониката и роботиката, системите за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и програмен продукт, и други.

Освен богата изложбена част, MachTech & InnoTech ще показа и впечатляваща съпътстваща стратегия, включваща редица презентации с задгранични гост- лектори. На 27-и март ще се организира и Форумът за индустриално 3D принтиране, с цел да разгърне пред експертите в региона всички благоприятни условия, които тази технология предлага. На идващия ден, 28-и март, ще се състоят двустранни бизнес срещи, които са ориентирани към компании, занимаващи се с произвеждане и търговия на металорежещи и металообработващи машини, инструментално съоръжение и метрология, автоматизация, CAD/CAM/CIM системи, 3D принтиране и промишлен програмен продукт.

Допълнителна информация за ревюто можете да откриете на: http://machtech.bg

Паралелно с MachTech & InnoTech от 27-ми до 29-и март ще се организира и единственото ревю във водния бранш у нас - Вода София.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР