Над 150 полицаи, както и звено от около 20 жандармеристи

...
Над 150 полицаи, както и звено от около 20 жандармеристи
Коментари Харесай

Полицаи и жандармерия охранявят черешобера в Кюстендилско

Над 150 служители на реда, както и звено от към 20 жандармеристи с два коли, ще охраняват черешобера в Кюстендилско, оповестиха от Областната дирекция. Кампанията започва в понеделник, в района ще бъдат открити над 100 пункта за изкупуване на плодовете.

В полицейската интервенция ще се включат и чиновници на Дирекция " Жандармерия “ и Дирекция " Гранична полиция “,  с уредите за нощно виждане, жигльори, както от звеното " Общинска защита ". Охраната на масивите и пунктовете за изкупуване ще са под денонощен надзор. 

Проведени са срещи с кметовете на общините Кюстендил, Невестино и Бобов дол, където са съсредоточени по-големите черешови масиви - общо към 20 000 декара. Охраната на черебошера и предходните години дава доста добър резултат - кражбите и случаите през акцията са сведени до нула. Комисар Васил Паргов, шеф на " Охранителна полиция " при Обалстаната дирекиця на Министерство на вътрешните работи посочи, че ще се ревизира кои лица са наети за черешобера и кои -не. Патрулите ще се концентрират към масивите с узряла продукция. 

По обявата работи: Венцислав Василев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР