Над 15 бургаски тийнейджъри се включиха в безпрецедентната акция по

...
Над 15 бургаски тийнейджъри се включиха в безпрецедентната акция по
Коментари Харесай

50 г. женен бизнесмен от Карнобат с 2 деца напъна за секс 13-годишна, но му се случи случка ВИДЕО

Над 15 бургаски младежи се включиха в невижданата акция по изобличаването на педофили. За 20-ина дни те към този момент имат хванати 8 извратеняци, които идват на срещи с момчета и девойки, за които са напълно наясно, че освен са не са пълнолетни, само че са и под 14 години, пишат от.

„ Вдъхновихме се от Ален Симеонов, тъй като Бургас не е доста по-различен от София. И тук има педофили, които всеки ден тормозят деца. Използваме същия модел – записваме се в известни уеб сайтове, не вършим първата крачка в никакъв случай, а тези, които ни пишат още първоначално ги предизвестяваме, че сме под 14 години. Това обаче не ги стопира. Дори в противен случай! “, сподели Мариян Кьосев, който е измежду главните уредници на акцията.

Лъсна цялата истина за педофила, уредил си среща с 13 година момиче и хванат от младежи в София ПЪЛНО ВИДЕО 18+

Ловците на педофили разпространиха и няколко клипа.

В първия от тях, мъж на 50 години от Карнобат, притежател на компания, желае секс от момиче, представящо се за 13-годишна. Кадрите, които ловците споделят, демонстрират и извънредно арогантното държание на извратеняка, който идва със служебния бус и даже се хвали какъв бизнес имал и какъв брой индивида работили за него.

Уредил си е среща с момиче, което още първоначално му е споделило, че е на 13 години и непосредствено го е попитало дали това е проблем за него. „ Не, не е! “, споделя Станимир, след което се обръща към момичето с контра въпрос: „ Ти какво си търсиш тук, някой батко да ти вземе девствеността ли? “.

Пред ловците той изтрива профила си в уеб страницата Елмаз, където се показва за Георги Иванов, поставил е фотография на младо момче.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР