Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският

...
Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският
Коментари Харесай

Над 130 договора за продажба на електрическа енергия сключи сливенският офис на електрохолд

Над 130 контракта за продажба на електрическа сила подписа сливенският офис на Електрохолд, който публично беше открит в края на октомври. Сключени са и първите контракти за покупка на сила от възобновими източници.

„ Вече доставяме електрическа сила на едни от най-големите компании в региона, в това число на общината “, споделя Лъчезар Темелков, районен търговски представител на Електрохолд. „ Фирмите ни избират, тъй като работим гъвкаво и бързо, предлагаме самостоятелни решения съобразени с потребностите на всеки бизнес, без значение дали е огромен, или е дребен. Фактът, че сме част от фамилията на Еврохолд, ни обезпечава финансова непоклатимост и ни разрешава да не събираме предплатени заплащания, което високо се цени от клиентите “, добавя господин Темелков, отчитайки първия месец от активността на офиса.

Офисът на Електрохолд в Сливен се намира директно до офиса на застрахователното сдружение Евроинс България АД, част от Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ) и Еврохолд. В офиса се предлага цялостната гама електроенергийни услуги, които дават на корпоративни клиенти дъщерните сдружения Електрохолд Продажби и Електрохолд Трейд.

Електроенергийната група Електрохолд е част от най-големия обществен холдинг в страната - Еврохолд. Офисът в Сливен е първият ѝ офис отвън Западна България, където компанията доставя електрическа енергия до близо 3 млн. души, а дъщерната ЕРМ Запад поддържа най-голямата електроразпределителна мрежа в страната (с обща дължина над 58 000 км). Електрохолд към този момент има представителства във Варна, Ямбол и Шумен. Повече информация:.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР