Над 1000 жени от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП преминаха безплатни

...
Над 1000 жени от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП преминаха безплатни
Коментари Харесай

Над 1000 жени преминаха безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата

Над 1000 дами от екипа на ФАНТАСТИКО ГРУП минаха безвъзмездни профилактични прегледи за рак на гърдата в границите на самодейността " С грижа към теб ", извършена през март и април. Резултатите демонстрират изрично, че профилактичният обзор е решителен за навременното лекуване на едно от най-широко публикуваните онкологични болести при дамите - ракът на гърдата.

От 1056 прегледани дами, са открити 7 случая, при които е открита нетипична групировка, която е съмнителна за злокачественост. За тях е предложена биопсия за верификация на находката. При 31 от дамите в гърдата е намерено съществуване на промени в структурата с евентуално незлокачествен темперамент. В този случай е предложен надзорен обзор след 6 месеца, като при някои от пациентките се постанова дребна оперативна намеса.

" Благодаря на Фантастико Груп и на всички техни служителки, които ни се довериха, тъй като единствено с грижа за здравето си, можем да живеем живота си пълноценно. Ракът на гърдата е добре позната диагноза на лекарите и актуалната медицина сполучливо лекува пациентите с тази диагноза. Надявам се дамите да не се опасяват, да се преглеждат постоянно и да знаят, че открит в точния момент, ракът на гърдата е лечим. ", съобщи Нана Гладуиш.

Партньорството на ФАНТАСТИКО ГРУП с фондацията стартира с самодейността " Сгрижа към теб ", в границите на която компанията финансира профилактични прегледи, а фондацията ги осъществя.

" Благодарни сме на фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 " за съвършената организация по време на прегледите и за оказаната прочувствена и психическа поддръжка към сътрудниците, на които им следва лекуване. За страдание, съвсем всички познаваме дами, страдащи от това заболяване. Важното е, че ранната диагностика е причина за сполучливо лекуване. Възможностите на актуалната медицина са в действителност огромни и всяка жена заслужава да получи съответна здравна и психическа грижа. Ето за какво ние от ФАНТАСТИКО ГРУП ще подкрепим профилактичните прегледи, които следва фондацията да направи в обитаеми места отвън София, където достъпът до мамолог е стеснен или липсва ", заяви Валентина Божева, вицепрезидент на ФАНТАСТИКО ГРУП. Компанията ще поддържа и програмата " Сърдечни приятелки ", в границите на която екипът на фондацията посещава онкологични центрове или онкологични отделения, намира се с пациентки с рак на гърдата, с цел да им окаже психическа, прочувствена, осведомителна и практическа поддръжка. Пациентите получават и безвъзмездни помощни средства, аксесоари и осведомителни материали.

Ракът на гърдата е най-широко публикуваното онкологично заболяване при дамите. Всяка година над 2 000 000 дами по света чуват диагнозата, а у нас се разболяват над 4000.

Фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 "

Фондация " Нана Гладуиш-Една от 8 " е неправителствена организация в поддръжка на дами с диагноза рак на гърдата и техните близки. Мисията на организацията е да оказва помощ за ранното разкриване на рак на гърдата и да доближава до дами с диагноза рак на гърдата, като дава безвъзмездна информация, психическа, прочувствена и практическа поддръжка. За Фондацията е от извънредно значение дамите с рак на гърдата и техните близки да запазят качеството си на живот и да не престават да се осъществят сполучливо и пълноценно в обществото.

ФАНТАСТИКО ГРУП

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска фамилна компания, която има 43 супермаркета на територията на София, Банкя, Елин Пелин и Кюстендил. ФАНТАСТИКО се утвърди освен като устойчива и водеща компания в ритейл бранша, само че и като виновен вложител и шеф. Търговска верига ФАНТАСТИКО регистрира висока доходност и генерира постоянен растеж на облагите. В компанията работят над 3000 души. Портфолиото ѝ включва още търговски център SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, заведенията за хранене MyChoice, клуб JoyStation, фитнес залата Fast&Fit.

Материалът е възложен от Фантастико Груп.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР