Над 10 000 моторa, добро настроение и призив за безопасно

...
Над 10 000 моторa, добро настроение и призив за безопасно
Коментари Харесай

Хиляди мотори откриват новия сезон в София

Над 10 000 моторa, положително въодушевление и апел за безвредно шофиране ще отбележат началото на новия мото сезон в София. Откриването ще бъде в събота от 10 сутринта, а сборният пункт ще е на площад "Свети Александър Невски ".

По традиция колоната от хиляди мотори ще премине през няколко централни булеварда, а крайната точка ще бъде резиденция "Бояна ", където уредниците са планували атрактивна стратегия.

"Освен съставите, които ще пеят, ще има прави, където ще се тества бързината на моторите, ще има шоу на две и четири колела, ще бъде доста забавно ", сподели Иван Саздов от мотоклуб "Джентълмен " пред Българска национална телевизия

Събитието ще премине при засилени ограничения за сигурност.

"Ще осигурим хора по огромните основни кръстовища, които да подсигурят прекосяването, ще имаме преносими мотористи, които ще бъдат напълно с групата ", сподели зам.-началникът на отдел "Пътна полиция " Любомир Костадинов.

Организаторите приканват всички мотористи да карат рационално, а участниците в придвижването да проявят взаимна приемливост.

"Апелирам към сътрудниците - доста да внимават, с цел да можем на закриването да се преброим отново ", добави Емил Матев от мотоклуб "Джентълмен ".

През предходната година има понижение на пътните катастрофи с присъединяване на мотористи, които са и измежду най-уязвимите участници в придвижването, регистрират от полицията.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР