Начинът, по който всяка майка реагира на подаръците от децата

...
Начинът, по който всяка майка реагира на подаръците от децата
Коментари Харесай

8 коледни подаръка за всяка майка, които не струват нищо, но са безценни

Начинът, по който всяка майка реагира на подаръците от децата си, е постоянно скъп! Лицето ѝ постоянно се озарява, когато види вашето име на картичката върху подаръка и до момента в който развързва панделките и разпростира красивата опаковъчна хартия... И тогава види подаръкът, за който си е мечтала цяла година!

Има неща обаче, които са доста по-ценни от материалните дарове, и въпреки да не могат да се измерят с парична стойност, на процедура са скъпи. Винаги можете да купите на майка си нещо, което си е харесала в магазина, само че тази година може да деянията творчество и да я зарадвате с нещо в действителност неповторимо.

Изживейте подаръка! Прекарайте следобяд с майка си с разходка в парка или я заведете на кино – от време на време тези дарове са по-хубави от тези под дървото! Те дават на вас и майка ви време, което да прекарате дружно, а евентуално това е най-мечтаният от нея подарък за тази Коледа. Ето и нашите осем хрумвания за незабравими подаръци-изживявания!
 8 нематериални подаръка, с които да зарадвате майка си тази Коледа  8 нематериални подаръка, с които да зарадвате майка си тази Коледа  8 нематериални подаръка, с които да зарадвате майка си тази Коледа  8 нематериални подаръка, с които да зарадвате майка си тази Коледа
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР