Начинът, по който бяха заръчани ваксините, е израз на най-бруталната

...
Начинът, по който бяха заръчани ваксините, е израз на най-бруталната
Коментари Харесай

Румен Петков във Варна: Мерките срещу пандемията са откровен медицински фашизъм

Начинът, по който бяха заръчани имунизациите, е израз на най-бруталната и груба корупция на европейско равнище. Това съобщи пред медиите във Варна ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, откакто показа лидера на листата на партията за идния избор в морската столица доцент Атанас Мангъров.
Петков разяснява пандемията, акцентирайки, че през предходната година в България са умряли с 18 000 души повече, спрямо миналата, като по данни на Националния статистически институт 7600 от тях са с COVID-19.
 Румен Петков: Нашата упоритост е да върнем нормалността Румен Петков: Нашата упоритост е да върнем нормалността
С упоритостта да върнат нормалността, АБВ се записаха за идните парламентарни избори. Документите и над 3000 подписа внесоха в...
„ През 2019-та година близо 18 000 души са умряли от рак, а 70 000 със сърдечно съдови болести. Интересно тогава за какво е тази сензитивност в България не беше развита? Но обстоятелството, че от тези 18 000 – 7600 са с , значи, че държавното управление е по-смъртоносно от COVID-19, тъй като тези повече от 10 000 души са умряли вследствие на безпорядък, вследствие на некадърност да се овладеят процесите и вследствие на страха, който беше натрапен. Страх, който възпря доста хора да отидат до лечебните заведения, с цел да получат помощ “.
Петков още веднъж акцентира, че подхванатите ограничения против пандемията са били безусловно несъответстващи, изключително в частта за написаните по лечебни заведения кревати за болни от ковид, което е направило невероятно да бъдат обслужвани пациенти с други болести. И не на последно място е психозата, която е наложена в популацията и е довела до внезапно увеличение на домашното принуждение.
Румен Петков разяснява и .
„ Един елементарен образец. По проекта на националния имунизационен щаб, първата вълна на имунизираните наброява 243 000. В деня, в който министъра на опазването на здравето разгласи, че отиваме към имунизиране на третата група, от първата група бяха имунизирани едвам 17 000 души, т.е. 7%. Кого лъжем и защо се лъжем? Продължавам да смятам, че методът, по който бяха заръчани имунизациите е израз на най-бруталната и груба корупция на европейско равнище. Поръчаха се едни ваксини, за които не беше извървян целия път на техния разбор и преценка на годността, както и въздействието върху човешкия организъм. Сега виждаме, че някои страни членки на Европейски Съюз лимитира използването им върху хора на възраст от 18 до 55 години, други страни, отвън Европейски Съюз – изобщо не разрешиха тази ваксина на своя територия, а ние сме я поръчали в многомилионен тираж “.
 Румен Петков: На моменти се гордея от отсъствието си от последните два Народното събрание Румен Петков: На моменти се гордея от отсъствието си от последните два Народното събрание
По доста аргументи се записваме сами за парламентарните избори – непоносимост към корупцията, към работата на прокуратурата. За с...
Председателят на Политическа партия АБВ изрази вяра във Варна да се състои сериозен спор сред доцент Мангъров и министърът на опазването на здравето проф. Ангелов за ограниченията и излизането от положението, в което е страната.
Румен Петков уточни, че предходната година от партията са коментирали, че страната върви към ограничения, говорещи за прям медицински фашизъм. „ Тогава бяхме упрекнати в това, че разпалваме пристрастеностите и това няма да се случи. За страдание обаче, насилието към имунизация към този момент е реалност. Насилието се показва по следния метод - в тази компания ще започнете работа, единствено в случай че сте имунизиран, в самолета може да се качите, единствено в случай че сте имунизиран, в тази страна може да влезете единствено в случай че сте имунизиран и така нататък Това е форма на насилствена имунизация “, уточни Петков и напомни уверенията от най-високо равнище, че това няма да бъде позволено.
„ Тук по натурален път излиза и въпросът за ценностната система на Европейския съюз, в чиято основа са свободното придвижване на хора, артикули и услуги. Когато ние посегнем на свободното придвижване на хората, ние посягаме на цялата резистентност на Европейската общественост, като слагаме под въпрос неща, които са били във фокуса на публичния блян десетилетия наред. Демокрация е на първо място социална нужда, а не толкоз и единствено норма на ръководство. Затова от АБВ търсим поддръжката Ви, с цел да върнем нормалността и да предотвратим неща, които могат да деформират европейската ценностна система “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР