Началото ще бъде поставено чрез онлайн събитие на 2 февруари

...
Началото ще бъде поставено чрез онлайн събитие на 2 февруари
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за третото издание на платената стажантска програма на Schneider Electric – Be smart. Start!

Началото ще бъде сложено посредством онлайн събитие на 2 февруари от 15:00 ч.Програмата основава опция за кандидатстване за позиции на бъдещетоКомпанията ще влага в развиването на млади експерти от инженерни специалности
В самото начало на календарната година   лидер в цифровата промяна на енергийното ръководство и автоматизацията, афишира старт на третото издание на платената си стажантска стратегия Be smart. Start!     

На особено онлайн събитие на 2 февруари от 15:00 до 15:45 ч. всички студенти, които имат интерес към Be Smart. Start!, ще могат да схванат повече за идните стажове и позициите на бъдещето в тазгодишното издание, както и да се срещнат с екипа на компанията и сполучливо миналите през стажовете участници от миналогодишното издание. За наличие на събитието можете да се регистрирате .

Стажантската стратегия на Schneider Electric e платена, като ще бъде отворена за кандидатстване през цялата година, а продължителността ѝ е до 12 месеца. Работата на другите позиции е обвързвана с съответни планове под менторство на специалисти в съответните области. Обявените позиции за 2023 година са за студенти от инженерни специалности с най-малко трета приключена година от образованието им или такива, проявяващи интерес към технологии и нововъведения в специалности на бъдещето.

„ Стажантските стратегии са разумното и естествено продължение на образованието. Те способстват с нови пълномощия, нов взор и оказват помощ на организациите да са в крайник с новите условия, а нашата роля е да осигурим прехода към среда, в която човек да доразвие наученото, да придобие нови умения и да се усеща подсилен на всеки един стадий от кариерното си развиване “, споделя Елена Ватрачка, управител „ Човешки запаси “ в Schneider Electric България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР