Началото на всеки август е специален за поп-фолк феновете, защото

...
Началото на всеки август е специален за поп-фолк феновете, защото
Коментари Харесай

Фики и Емрах трогнаха Тони Стораро

Началото на всеки август е специфичен за поп-фолк почитателите, тъй като Човекът глас Тони Стораро чества своя рожден ден. Август 2020 не направи изключение и по традиция празникът беше маркиран шумно. В story-та 44-годишният реализатор сподели, че е посрещнал рождения си ден в компанията на правилни другари, близки хора и, несъмнено, доста музика. Пак в story-та се вижда, че каймакът на поп-фолка е честитил празника на Стораро - честитки има от Галена, Цветелина Янева, Константин и други

Със сигурност Тони Стораро е получил десетки дарове - кой от кой по-скъп и първокласен, само че сме уверени и кой го е докоснал най-вече. И това е поздравът на синовете му. И Фики, и Емрах разгласиха фотоси от детството им с татко им и написаха думи, които най-вероятно са трогнали татко им. "Честит рожден ден,Татко! желая да ти благодаря за твоето образование и за твойте препоръки с които си ме дарил!Винаги ще бъдеш огромният образец в живота ми.

Пожелавам ти още 100 години на сцена,късмет тъй като с шанса и идва здравето,щастието и по този начин на татък.....няма смисъл да се върша на мъдрец.Обичам те ", написа Емрах. "Татко, ти си индивидът, от който цялостен живот се изучавам. Бъди ми жив и здрав и всяка секунда се усмихвай, тате. Ти заслушаваш усмивката да няма мотив да слиза от лицето ти! Много те обичам! Честит рожден ден ", пък написа Фики.

източник: vbox7
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР