Началото на Откритото първенство на Австралия през 2021 година ще

...
Началото на Откритото първенство на Австралия през 2021 година ще
Коментари Харесай

Съобщиха важни новини за Откритото първенство на Австралия

Началото на Откритото състезание на Австралия през 2021 година ще бъде отсрочено с три седмици и е планувано за 8 февруари. Това заяви ръководителят на австралийската федерация по тенис и шеф на шампионата Крейг Тили.

По-рано френският вестник " Екип " заяви за възможното отсрочване на шампионата. Първоначално той беше плануван да се организира от 18 до 31 януари.

" Отне ни известно време, само че имаме страхотни вести. Изглежда, че Откритото състезание на Австралия ще стартира на 8 февруари ", сподели Тили.

" Играчите би трябвало да преминат двуседмична карантина, започваща от 15 януари, само че държавно управление във Виктория се е съгласило да направи отстъпки на участниците в шампионата. Въпреки строгите ограничавания, след карантината играчите ще могат да се движат свободно, да избират личното си място на престояване, да организират подготвителни сесия и да играят на шампионат пред забележителен брой фенове за първи път от доста месеци насам ", сподели още шефът на шампионата.

Откритото състезание на Австралия по традиция е първият шампионат от Големия шлем за сезона. Миналата година сърбинът Новак Джокович завоюва купата при мъжете, а американката София Кенин победи при дамите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР