Началото на новата година ще ви подскаже че е настанало

...
Началото на новата година ще ви подскаже че е настанало
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Овен за 2020 г.

Началото на новата година ще ви подскаже че е настанало време за самореализация. Помислете дали да не продължите образованието си или да не повишите квалификацията си.
Януари ще ви даде извънредно доста благоприятни условия в това отношение и би било неразумно да не ги употребяват. Дава ли се златен късмет да бъдат нещо доста повече от това което сте сега. В края на месеца ще би трябвало да се мобилизирате с цел да съхраните значими за вас персонални връзки. Притесненията ви може да ги накарат да прибегнете към алкохола. Това единствено ще усложни обстановката. Придържайте се към здравия разсъдък.
Февруари ще ви ще ви даде късмет да подобрите финансовото си положение. Това може да стане с помощта на вашия контакти в чужбина. Личните ви упоритости ще бъде добре аргументирани и елементарно ще намерите Пътя към реализирането. Може да се каже че този месец ще обезпечи благосъстоянието ви през цялата година.
Март ще го донесеш цяла палитра от събития. Тогава всички въпроси които ви касаят изискват своето внимание И Вашето интензивно присъединяване. Съдбата няма да ви остави да се оправяте сами и ще имате своята доза шанс, с цел да смогна те да се справите с всичко по най-хубавия метод. В края на месеца бъдете деликатни при пътешестване и боравене с техника.
Април ще стартира с активизиране само че ситуацията на любовния фронт. Възможно е да бъдете изкушени да поддържате повече от една връзка по едно и също време. Каквото и да става нещата ще се развиват по метод по който ви харесва.
През май е допустимо да имате някои усложнения. Те ще се дължат на влошена връзка. Бъдете сигурни, че се изразявате вярно, както е че разбирате какво другите ви споделят и какво желаят от вас. През юни не се чака това да на смяна в обстановката към вас. През този месец бъдете деликатни с илюзиите. Не прекалявайте с алкохола и внимавайте при приема на медикаменти. В края на месеца сложна обстановка ще се позволи с помощта на вашата дисциплинираност.
Юли е добре да бъде вашето време за отмора. Тогава няма да сте в положение да решавате комплицирани служебни задания и въобще няма да стане строени за работа. Любовните връзки може да подобрите с пътешестване в чужбина. През август може да очаквате появяването на неразрешени проблеми от предишното. Хубавото е, че ще имате всички запаси да се справите с тях.
Септември не е уместно време за подписване на брак. Избягвайте изясняване на връзките с колегата. В работата може да се появят подводни камъни. През октомври и ноември ще ви се наложи да преразгледате целите си. Някой от вас ще се замислят за промяна на метода на живот или промяна на работата. Във всеки случай не бягайте от отговорностите си.
Последният месец на годината ще ви даде опция да употребявате пълноценно персоналните си запаси. Вашият триумф ще зависи от равнището на дисциплината ви и качеството на работа, което ще постигнете. Възможно е да се почувствате лимитирани в свободата си, само че това ще е цената, която би трябвало да платите, с цел да постигнете фантазиите си.
През 2020 година Меркурий ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, В това число и от нас от темперамент. Възможно е обръщането към Стара обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс ще бъде заградено 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили елементарния за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР