Начало на сезона!Очаквания за равностойна борба и разместване на пластовете.На

...
Начало на сезона!Очаквания за равностойна борба и разместване на пластовете.На
Коментари Харесай

Ники Иванов: На хартия фаворитите са ясни, но това трябва да се доказва на игрището

Начало на сезона!

Очаквания за равностойна битка и разбъркване на пластовете.

На хартия любимците са ясни, само че това би трябвало да се потвърждават на игрището.

Първи кръг от Суперлигата и незабавно неочакван резултат. Шампионите от Нефтохимик получиха гласовит пестник от Добруджа 07 у дома. С изключение на този резултат любимците взеха своето и започнаха с победи.

Трудно начало за Хебър (Пазарджик) в първият домашен мач за новия сезон против Монтана. Добър старт за ЦСКА, който без проблеми взе три точки при гостуването си във Варна на Черно море.

Ценна победа за Миньор против новака в Суперлигата Дея спорт, реализирана мъчно в оспорван мач. Първото Югозападно дерби за сезона сред Марек и Пирин бе оспорвано и с доста обрати, само че успеха беше за домакините от Дупница.

Мачът сред Дунав (Русе) и Левски беше забавен дуел, изпълнен с доста обрати. Като дебютант в Суперлигата Дунав игра добре и може да съжалява, че не завоюва тази среща. С играта, която демонстрираха дават поръчка за оставане в Суперлигата и битка в зоната на плейофите. Левски съумя да излезе от тежка обстановка с помощта на по-добрата физическа подготовка и по-ранното започване на подготовка.

Николай Иванов, volleycomment.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР