Началниците на отбраната на Великобритания обмислят искане на вътрешното министерство

...
Началниците на отбраната на Великобритания обмислят искане на вътрешното министерство
Коментари Харесай

Британският вътрешен министър очаква военните да спрат мигрантите в опасния Ламанш

Началниците на защитата на Англия обмислят искане на вътрешното министерство за помощ за справяне с мигранти , които се пробват да преминат през Ламанша , оповестява БиБиСи.

Междувременно вътрешният секретар назначи някогашен изпълнителен шеф на Националната организация за закононарушения , който е и някогашен кралски морски пехотинец , за нов командващ против опасността от незаконния канал в Ламанша.

Прити Пател назначи Дан О`Махони , който ще работи, с цел да направи маршрута " нежизнеспособен " за дребни преходи с лодка.

През последните дни повече от 500 души бяха прихванати да пресичат Ламанша , в това число 235 - връх за един ден - в четвъртък. Министерството на вътрешните работи съобщи, че минимум 151 души са пристигнали във Англия в събота с 15 лодки. Общо 146 души дойдоха в петък със 17 лодки.

Министерството на защитата съобщи, че " работи интензивно ", с цел да дефинира по какъв начин най-добре да помогне , откакто получи искане за военната помощ по протокола за взаимопомощ с цивилните управляващи .

Министерството на вътрешните работи съобщи, че О`Махони, шеф на Съвместния център за морска сигурност от 2019 година се стреми към " по-строги дейности във Франция, в това число по-засилени ограничения за използване и приемане на прихващания в морето и непосредствено връщане на лодки ".

По-рано Пател съобщи, че министрите работят за превръщането на " рисковия " канал в " нежизнеспособен ", само че добави, че държавното управление е изправено пред " законодателни, правни и оперативни бариери ".
 Англия обмисля да употребява Военноморски сили против мигранти в Ламанша
Англия обмисля да употребява Военноморски сили против мигранти в Ламанша

Мигрантите ще знаят, че " се сблъскват с действителни последствия " и Франция би трябвало да ги спре
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР