Началникът на Военномедицинска академия ген. Венцислав Мутафчийски бе обявен за

...
Началникът на Военномедицинска академия ген. Венцислав Мутафчийски бе обявен за
Коментари Харесай

Шефът на ВМА ген. Мутафчийски стана Рицар на годината

Началникът на Военномедицинска академия ген. Венцислав Мутафчийски бе разгласен за Рицар на годината от Ордена на рицарите тамплиери на коледен благотворителен бал. Отличието му бе връчено от Великия приор на Велик приорат България Румен Ралчев.

" За мен е голяма чест и привилегия да получа самопризнание за моя труд тъкмо от вас. Най-добре е да се търси истината, а не славата. С вашата непрекъсната щедрост вие сте Рицарите на годината ", сподели на церемонията ген. Мутафчийски.
Мутафчийски счита, че Европа ще реагира на ниското ни равнище на имунизация против ковид
Европа няма да остане безучастна за ниските равнища на имунизация у нас. За това предизвести началникът на ВМА и някогашен началник на Национ...

Румен Ралчев пък благодари на генерала за силата на духа и високия професионализъм по време на пандемията. Традиционно премията " Рицар на годината " се връчва на цивилен лица с принос към обществото. Призът се присъжда от 2008 година, а статуетката е дело на рицаря-тамплиер от Пазарджик Спас Киричев.

На благотворителния бал в столичния хотел „ Маринела “ нощес тамплиерите набраха средства за стипендии за надарени деца.

Всяка година Орденът на Рицарите тамплиери на Храма на Йерусалим – Велик приорат България провежда и интернационалния конкурс за детска рисунка „ Рицарят в мен “, както и националния конкурс по литература за есе или стихотворение.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР