Началникът на ВМА и ръководител на Националния оперативен щаб генерал-майор

...
Началникът на ВМА и ръководител на Националния оперативен щаб генерал-майор
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски отново се появи пред медиите

Началникът на ВМА и началник на Националния действен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 още веднъж се появи пред обективите на камерите и фотоапаратите след прочут интервал на неявяване от медийните среди, съобщи кореспондент на Novini.bg

Той приказва пред публицисти малко след края на формалната гала по отбелязването на Деня на спасението.

Този монумент пред ВМА символизира нещо доста значимо в България – почитта ни към хората, които са дали живота си, с цел да спасят други хора. В днешно време при обезценка на полезностите, в това число и моралните полезности, такива жестове като дарителство и доброволчество и да изложиш живота си на заплаха не могат да останат незабелязани и не трябва да се позволява да останат незабелязани в обществото, показа проф. Мутафчийски.

Пред ВМА означиха Деня на спасението

Животът е безценен за всеки един човек и тази година нашата особена респект е към тези седем индивида, които дадоха живота си, добави още той, визирайки четиримата лекари, една здравна сестра и двама водачи на коли за спешна помощ, които до последно помагаха на заболели от новия ковид, само че изгубиха борбата за личния си живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР