Началникът на полицейското управление в град Раковски Георги Илиев е

...
Началникът на полицейското управление в град Раковски Георги Илиев е
Коментари Харесай

Арестуваха началника на полицейското управление в Раковски

Началникът на полицейското ръководство в град Раковски Георги Илиев е задържан с още двама подчинени за корупционни закононарушения. Според източници, близки до следствието, арестуваните са обвинени, в това, че са злоупотребили със служебно състояние и са изнудвали локален гражданин.

Раковски, Разград

Вчера е задържан началника на полицейското ръководство дружно с двама оперативни служащи. Информацията за това стана ясна през днешния ден денем. От Окръжна прокуратура, която води следствието отхвърлиха да разясняват, само че въпреки всичко оповестиха, че трима души от Раковски са задържани за корупционни действия. Става въпрос за изнудване на локален гражданин. Срещу него е водено следствие и се е очаквало данните по това следствие да бъдат предадени в прокуратурата, само че това не се е случило. Очевидно са се очаквали някакви парични приходи.

Кметът на гр. Раковски Павел Гуджаров заяви за Българска национална телевизия, че до момента са нямали недоволства от локалните поданици. Единственият, който приказва по въпроса, е основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
Младен Маринов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Все още тече акцията. Вътрешна сигурност я организира. Директорът на регионалната дирекция също е в течение на това, което се организира с негово подпомагане. Нека да изчакаме резултатите.
Утре в 11.00 часа Окръжната прокуратура в Пловдив ще изкара данните и корупционните схеми, в които са упрекнати тримата чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Първоначалната информация е, че става въпрос за един остарял грабеж от 2017г. Тогава бяха откраднати 75 мастербокса от служители на реда от Пловдив за сумата от 300 000 лева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР