Началникът на националната служба за охрана обяви пред bTV, че

...
Началникът на националната служба за охрана обяви пред bTV, че
Коментари Харесай

Началникът на НСО специално пред bTV: Бях извикан като свидетел, не са питали за телефони

Началникът на националната работа за защита разгласи пред bTV, че незадълбочено познава Пламен Узунов.

Вчера военачалник Красимир Станчев даде показания по следствието за търговия с въздействие.

Държавното обвиняване разгласи, че едно от устройствата на президентския секретар е предадено непринудено с протокол от водач на НСО, тъй като било в кортежа на президента.
Разследващите викат Пламен Узунов да си отключи телефоните Шефът на НСО също ще се явява на разпит
„ Това което и през вчерашния ден ми беше обяснено, че нямам право да беседвам с който и да било, не с медиите. Но ще ви кажа нещата, за които не са ме питали! Не са ме питали за никакви телефони. И ми направи неприятно усещане, е по този начин, както аз резервирах тази загадка, в един миг за вас стана притежание от едно друго място – вие знаете кой ви е уведомил. Бях извикан като очевидец, само че за никакви телефони не сме говорили. Така се прави един лек опит пред обществото да ме вкарат пред обществото по отношение на господин Пламен Узунов – моето почитание към него, само че не го познавам чак толкоз този човек.

- Не сте имали контакти, нещо вие да се пробвате да го прикривате, да носите телефони, да прибирате?

- Не.

- Тогава за какво прокуратурата ви оповестява в едно известие с неговото име?


- Казах ви моята версия. Да се направи връзка пред обществото, че аз по някакъв метод с него не контактувам. Какво ще произтече за мен - не знам.

Искана ли е експертиза от НСО за последните промени в закона, които основават сходна конструкция в Министерство на вътрешните работи? И по какъв начин ще се отрази това на специфичната работа, която охранява първите в страната?

Както и коментар за фотосите от спалнята на премиера - гледайте продължение на изявлението на Габриела Наплатанова с ген. Красимир Станчев в " 120 минути " по bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР