Набралият изключителна популярност през последните години двойник на Лионел Меси

...
Набралият изключителна популярност през последните години двойник на Лионел Меси
Коментари Харесай

Двойник на Лео Меси спи с жени, представяйки се за него

Набралият изключителна известност през последните години двойник на Лионел Меси - иранецът Реза Парасеш, наподобява, че може да съжалява за своите дейности. " Иранският Меси ", както стана известен в обществените мрежи, може да бъде наказан за облика, посредством който е придобил известност, а след това употребявал, с цел да вкара в леглото си последователки на аржентинската суперзвезда.
Срещу Парасеш са подадени над 20 правосъдни желае, като се чака техният брой да пораства. Цели 23 дами са предявили желанието си да съдят двойника на Меси, защото се е възползвал от облика, с цел да ги прелъсти и да преспи с тях.


ГАЛЕРИЯ И ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВОЙНИКА НА МЕСИ
Парасеш набра най-голяма известност през 2017 година, когато даже съумя да преметне Икер Касияс . Двойникът на Лионел Меси не пропуща да се появява на обществени места, където провокира възторг, а това бе сторено и на " Камп Ноу ", подлъгвайки почитателите на каталунците.
Междувременно едно от международните имена в треньорската специалност насочи остри рецензии към Лионел Меси. Кой и за какво - четете в този материал.

 





Iran: Il avait des relations sexuelles avec des femmes en prétendant être Messi. Il est poursuivi en justice par 23 femmes. pic.twitter.com/16CEOlkuy7
— Insolite TV (@Insolite_TV) June 23, 2019
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР