Наблюдавайки премиера Кирил Петков, имам чувството, че той като че

...
Наблюдавайки премиера Кирил Петков, имам чувството, че той като че
Коментари Харесай

Мира Радева се оправда горчиво защо не е гласувала за ГЕРБ и каза: Кирил Петков е безсилен

Наблюдавайки премиера Кирил Петков, имам възприятието, че той сякаш не е схванал, че е ръководещ, и се държи по същия метод, както по време на акцията. Това разяснява социоложката Мира Радева пред .

„ Раздават се непрестанно едни големи обещания, за липсват дейности и се тормозя от една и съща скица на пояснения на обществените обстоятелства. Имам възприятие, че в действителност новите ръководещи живеят в един свят, в който бяха и преди този момент, да споделят „ Навсякъде има корупция, всички са отговорни и ние ще проверяваме.

Тази скица, която беше преди изборите и преди изборите наподобява естествена, в този момент към този момент, след изборите, изключително към този момент минаха два месеца, стартира да ми наподобява като изтощение, стартира да ми наподобява като липса на деяние, липсва изобщо на умеене да се работи “, означи тя.

Президентът направи опит да се дистанцира, счита социологът.

„ Това е опит за отдалеченост, тъй като по този начин или другояче, конструкторът на всичко това, което се случи през цялата предходна година, наподобява президентът Румен Радев, който беше определен, въпреки и с невисока степен на присъединяване, само че въпреки всичко с висок %. Това беше, надви – аз по този начин го назовах в последните години, ОФ-то против ГЕРБ.

Искам да кажа, че аз не съм симпатизант на Бойко Борисов, дори не гласувах, изключително на 4 април – аз съм споделила обществено, че съм гласувала за „ ИТН “, и то поради концепцията за мажоритарен избор, тъй като се опасявам, че когато подлагам на критика този кабинет, незабавно ще ми лепнат един етикет – но тя, тъй като е гербаджийка “.

Животът на този кабинет зависи от това по какъв начин ще се оправи с икономическата рецесия, безапелационна е Мира Радева.

,Истината е, че даже и при мен идват непрестанно хора, които ми изясняват по какъв начин вървейки по улиците на София, магазин до магазин, ресторант до ресторант – всичко е затворено. Това значи, че тези хора отиват на борсата. Получава се по този начин, че сега, в случай че ти си подобен вид компания, в случай че си просто човек, който устоя себе си и си се записал като компания, ти си осъден. Ти си осъден с четири-пет пъти по-скъп ток “, уточни тя.

Основният източник на приходи за бюджета – дребен и междинен бизнес са забравени, разяснява още социологът Мира Радева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР