Наблюдателни зрители разкриха кой се крие под костюма на най-загадъчния

...
Наблюдателни зрители разкриха кой се крие под костюма на най-загадъчния
Коментари Харесай

Няколко улики издадоха коя е Хищницата в Маскираният певец

Наблюдателни фенове разкриха кой се крие под костюма на най-загадъчния облик в хитовото шоу " Маскираният артист " по Нова ТВ – този на Хищницата. И това е певицата Християна Лоизу.

Тя е победителката в „ Х Фактор " от през 2016-та година, когато съумя да се пребори с Кристиан Костов за огромната премия и се трансформира в обичан участник най-много на мъжете поради съвършеното си телосложение. Предположенията кой се крие под аления гръмък костюм и на феновете, и на детективския панел, бяха доста. Заради подвеждащите улики някои твърдяха, че това е фолк певицата Райна.

Други залагаха за поп певиците Надя Петрова и Михаела Филева. Най-многобройни бяха догатките, че Хищницата е пеещата актриса Джулия Бочева, нашумяла със сериала „ Революция Z “.

Досега обаче никой не позна коя е дамата под маската, което я прави още по-загадъчна и обичана. Че под маската на Хищницата в „ Маскираният артист “ се крие точно Християна, издадоха няколко уликите.

„ Не е нужно да имаш белези, с цел да имаш рани. Домът е там, където е сърцето “, бе един от жокерите за изпълнителката. Както е известно, красивата кипърка с благ глас живее у нас от 13 години. Пристига от Ларнака в София, с цел да учи оперно пеене. Причините да кандидатства в Консерваторията са две. Първо – доста харесала страната ни още когато идва с родителите си на почивка у нас в детските си години, второ – поради българската оперна школа, която е една от най-хубавите в света.

След две любовни разочарования с ревностни мъже от една година Християна е щастлива с репортера Борислав Борисов. Боби Стар, както е прочут журналистът, е измежду новите лица в малкия екран на Слави Трифонов, написа „ Уикенд “. Той се причисли към екипа на предаването на гологлавия водещ след посещение при него. Преди това имаше свое светско предаване онлайн. Репортерът се изявява един път седмично във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “.

За да не проличи задграничният акцент в говора на Християна, кипърката нито един път не извърши ария на български език. Сексапилната дама в червен костюм неведнъж бе изпращана на елиминации и всякога оцеляваше с помощта на зрителския избор.

От татко си е научила следното: „ Не желая мъж у дома, преди да си навършила 30″. Но май времето ѝ идва “, се споделя в друга от уликите. 30-годишната Лоизу постоянно загатва в изявленията татко си, който ѝ дава разнообразни упътвания в живота. Една от най-издайническите улики бе табелка с цифрата 1663. Азис допусна, че най-вероятно това е пощенски код.

„ Това е обичаният ми костюм. Това съвършенство сигурно принадлежи на нашия род. По гласа не мога да кажа коя е. Ако си тръгне, ще си потегли и аз с него “, зави чалга кралят. Зрителите обаче се усъмниха, че 1663 е номерът, с който Хищницата се е явила на някое музикално риалити. Оказа се, че 1663 е дистанцията сред родния град на Християна Ларнака и София, където певицата се е открила да живее.

През 2018-та година кипърката бе поканена и от музикалния спектакъл „ Стефан Македонски “ да изиграе основната роля на Кристин в световноизвестния мюзикъл „ Фантомът на операта “. Една от подсказващите улики за певицата под атрактивния костюм на Хищницата бе маска. Подобна носи фантомът от операта в едноименния мюзикъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР