Наближават най-светлите и весели празници в годината. Настъпва истинско коледно

...
Наближават най-светлите и весели празници в годината. Настъпва истинско коледно
Коментари Харесай

Кои са най-предпочитаните коледни подаръци за деца през 2019 година?

Наближават най-светлите и радостни празници в годината. Настъпва същинско коледно въодушевление и е напълно обикновено, то да ни донесе и онази радостна и щастлива тръпка, обвързвана с избирането на дарове за най-скъпите ни хора. Без значение дали ще е нещо от дълго време поръчано и намислено от получателя си, или ще е алегоричен жест, че на Коледа мислите за даден човек, подаръкът, несъмнено ще направи празника по-красив и съкровен, изключително в случай че не е предстоящ.
Напоследък следим наклонността хората безусловно да се изхвърлят за какви ли не скъпи коледни дарове. Подаряват се безумно скъпи неща, в което на пръв взор може и да няма нищо неприятно, само че е несъмнено, че в множеството случаи е ненужно. Защото Коледа е повече претърпяваме, в сравнение с материализиране на откровени усеща към безценен човек. Нещо повече – в случай че се замислим и се върнем обратно във времето, ще си спомним, че преди, дарове получаваха главно децата. И действително спестяванията на хората отиваха точно за играчки, детски пантофи, лакомства и други сходни въпреки и дребни, дълго чакани от малчуганите изненади, сякаш оставени от положителния белобрад дъртак.
 За благополучие, продължаваме да отделяме доста по-специално внимание на детските коледни дарове и до сегашен. Направихме си лично изследване по тематиката и стигнахме до извода, че концепцията да се вършат алегорични и не толкоз огромни и скъпи дарове за децата за сметка на прекарванията стартира да се връща и през днешния ден. Когато установихме кои са най-предпочитаните коледни дарове за 2019 година намерихме напълно естествени артикули и артикули, само че всеки от тях бе съпроводен с обещанието от родителите „ просто да прекараме времето дружно, като същинско семейство “. А в това време, стигнахме и до още по-интересния извод, че…
Един от най-избираните дарове през 2019 година е чифт детски пантофи! Родителите става практични и избират да запасят детето си с най-важните за него артикули под формата на коледни изненади под елхата, а същинският подарък да бъде времето, прекарано с тях. Според 45% от младите родители Коледа е единственото време, когато съумяват да съберат цялата фамилия, както и да срещнат децата си със фамилни другари. В тази констатация има известна доза горест, само че най-малко можем да бъдем щастливи, че хората не престават да правят оценка страстите и връзката със фамилията и другари. Около 15% от българите пък споделят, че избират да не харчат непотребни пари за играчки за децата, а да влагат събраните средства за Коледа в отмора на екзотично място или релаксиращо спа прекарване, на което да си уважаван дружно като семейство. Едва 5% от младите родители споделят, че са подготвени да похарчат от 100 до 300 лв. на дете за огромен коледен подарък с концепцията, че това е празникът, на който се вършат в действителност най-големите изненади за мъниците, постоянно по-големи даже от тези за рождените им дни.
А вие какво смятате да подарите за Коледа на своите деца, внуци и племенници? Преживяване или голяма играчка? Дали в действителност скъпият подарък радва детското око повече от страстта, претърпяна с най-близките…?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР