Наближават коледните и новогодишните празници и геймърите очакват подаръци. Едно

...
Наближават коледните и новогодишните празници и геймърите очакват подаръци. Едно
Коментари Харесай

Слух: Epic Games Store започва раздаването на коледните си подаръци на 15-ти декември

Наближават коледните и новогодишните празници и геймърите чакат дарове. Едно от дребното места в Интернет, от които може да чакат такива е без подозрение магазина на Epic Games. EGS по този начин или другояче раздават по една игра на седмица, само че всички чакаме празниците и края на декември. Подобно на предходната година, Epic Games Store ще предлага по игра или две дневно изцяло гратис и това ще продължи повече от седмица. И несъмнено става дума не за инди заглавия, а за огромни заглавия, въпреки и излезли преди няколко години.

Според член на уеб страницата Dealabs, тазгодишната коледна акция на Epic Games Store ще стартира по-късно повече от две седмици – от 15-ти декември. По информация на GamingBolt, въпросният консуматор на уеб страницата е прочут с стартирането на неофициална информация, която след това се оказва истина, като неведнъж е споделял вярна информация авансово за игри, които ще се появят в PlayStation Plus и Game Pass.

През предходната година коледната акция на магазина на Epic започва на 16.12 и продължи до шести януари. През този интервал бяха раздадени 15 игри гратис, като всеки ден се оферираше по едно заглавие, а последното предложение важеше за седмица. Това бяха Control, Shenmue 3, Neon Abyss, Remnant: From the Ashes, The Vanishing of Ethan Carter, Loop Hero, Second Extinction, Mutant Year Zero: Road to Eden, Vampyr, Pathfinder: Kingmaker и Prey.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР