Наближава краят на една от най-необикновените години, които сме преживявали

...
Наближава краят на една от най-необикновените години, които сме преживявали
Коментари Харесай

Нова година в чужбина: 5 потвърдени екскурзии, които да резервирате сега

Наближава краят на една от най-необикновените години, които сме преживявали в последно време. Ако сте решили да отпразнувате този факт като изпратите 2020-а година в чужбина, към момента не е късно да резервирате екскурзия наоколо или на топло и под палми.

Ако желаете да имате нещо хубаво и несъмнено, което да ви чака в края на декември, изберете доказано пътешестване - т.е. такова, което няма да бъде анулирано, в случай че не се събере нужният брой туристи. Потвърдено пътешестване би могло да се анулира само при оповестяване на национална карантина или ново затваряне на граници.

Ето и 5 доказани екскурзии, които ще ви отведат отвън граница за празничното наздраве на 31 декември.

Нова година в Египет

Египет е една относително близка дестинация, където да избягате от зимата и да посрещнете Нова година по джапанки, измежду корали и рибки. Хургада е един от топ курортите по крайбрежието на Червено море, където по това време на годината денем температурите стигат до 25 градуса и нагоре - идеални температури за разглеждане на пустинни забележителности, круизи до коралови островчета, а за какво не и за плаж! Пътуването приключва в Кайро - с пирамидите и огромния музей.

Предимства : Цената включва 2 PCR теста - преди тръгване за Египет и преди връщане в България. Директен чартър до Египет, без прекачване. Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (покрива и заразяване с коронавирус) и застраховка анулация на пътешестване. Депозитът при резервация в единствено 50 лева, а цялостната сума се заплаща 10 дни преди датата на тръгване. Гарантирано връщане на парите до 14 дни при анулация от страна на туроператора или наложена карантина. В момента визата за Египет е безвъзмездна.

Вижте детайлности за екскурзия за



Коледа или Нова година на Малдивите

И вие ли сте от тези хора, които имат нетърпимост към студа, снега и дългите зимни месеци? Какъв по-хубав завършек на 2020 година от билет за доказана екскурзия до Малдивите? Възможностите са две - пътешестване за Коледа или за Нова година. Коледата ще е нетрадиционна, като цялата 2020-а, а Новата година ще е феноменална. Представете си по какъв начин отваряте шампанското в среднощ във вилата си на плажа, палмите се поклащат, а денят на 1 януари стартирате с плуване в кристалните сини води на Индийския океан.

Предимства : Директен чартър до Малдивите, без прекачване. В случай че екскурзията не се състои поради изключителни условия, свързани с Covid-19, ще получите всичките си пари до 10 дни. Няма потребност от виза. Малдивите се състоят от разпръснати островчета, на които се намират доста от курортите, и няма огромни скупчвания от хора.

Вижте детайлности за екскурзия за

Вижте детайлности за екскурзия за



Нова година в Дубай

Новата година в ориенталското украшение на Арабия е именита - една от най-пищните и най-продължителните зари в света отбелязва настъпването на новата година. а времето е слънчево и топло, идеално за плаж.

Предимства : Директен чартър, без прекачване. Ако се разболеете от Covid-19 и не можете да пътувате, застраховката покрива възобновяване на разноските за отменяне на пътуването. Безплатен PCR тест. Всички суми за екскурзията ще ви бъдат възобновени до 14 дни, в случай че тя не се състои.

Вижте детайлности за екскурзия за



Нова година в Занзибар

Една седмица на остров Занзибар е едно от най-хубавите решения, които можете да вземете в края на тази луда и непредсказуема година. Слънцето напича до 27 градуса денем, а морската вода е с температура 29 градуса. Жителите на Занзибар са ведри и усмихнати хора, плажовете са със дребен бял пясък, а водата - синя, бистра и чиста. Няма по какъв начин да не забравите изцяло за всичко останало.

Стандартните места за тази екскурзия са изчерпани, само че към момента се одобряват записвания за спомагателни места при питане (срещу доплащане).

Предимства : Включена в цената новогодишна вечеря. При отменяне на пътуването от страна на туроператора, ще получите всичките си пари до най-много 14 дни. Включена в цената е здравна застраховка с покритие 10 000 евро, в това число и при разболяване от Covid-19.

Вижте детайлности за екскурзия за



Нова година в Охрид

Ако палмите и плажът не са наложителни атрибути за вашата мечтана Нова година, тръгнете на запад и посрещнете 2021-ва измежду снежната приказка на брега на Охридското езеро. Екскурзията е в два разновидността - за Коледа и за Нова година, като за момента Нова година е доказана, а Коледа - към момента не.

Предимства : Близка и позната дестинация. Застраховките покриват анулация на пътешестване (включително и поради разболяване от Covid-19), както и риск от разболяване на място (включително и от Covid-19). Няма визи.

Вижте детайлности за екскурзия за
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР