Набиращият все по-голям пазарен устрем китайски производител на високотехнологични 100%

...
Набиращият все по-голям пазарен устрем китайски производител на високотехнологични 100%
Коментари Харесай

Новият президент на XPeng идва от върха на Great Wall Motor

Набиращият все по-голям пазарен порив китайски производител на високотехнологични 100% електрически коли XPeng разгласи, че компанията има нов президент- Уанг Фенгюнг, която заема поста дейно от през днешния ден.

Фенгюнг ще бъде виновна за продуктовото обмисляне на , ръководството на продуктовото портфолио и бизнес дейностите на марката, като ще дава отговор непосредствено пред Хи Ксиаопенг, ръководител и изпълнителен шеф на компанията.

Преди да се причисли към XPeng, Фенгинг има извънредно сполучлив и дълготраен опит в автомобилната промишленост, като работи в продължение на 30 години за китайския колос Great Wall Motor, достигайки до поста вицепредседател и президент. През 2019 година, тя зае 58-а позиция в влиятелната годишна ранглиста на в международен мащаб, проведена от Forbes.

" Отдадени сме на това да осъществяваме нашата тактика за умни електрически автомобили и сме уверени, че първокласен гений като госпожа Уанг ще бъде скъпо попълнение за нашите лидерски и управленчески екипи по пътя ни към нашите дълготрайни цели ", разяснява изпълнителният шеф на XPeng.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР