На заседание на Постоянната комисия по образование, наука и културно

...
На заседание на Постоянната комисия по образование, наука и културно
Коментари Харесай

БТА ще е новото име на спирка Полиграфически комбинат

На съвещание на Постоянната комисия по обучение, просвета и културно разнообразие към Столичния общински съвет през днешния ден, 12 март, единомислещо беше взето решение за преименуване на двете спирки на градския превоз наоколо до постройката на Българска телеграфна организация от спирка „ Полиграфически комбинат ” на спирка „ Българска телеграфна организация ”.

Идеята за именуването на спирка на градския превоз „ Българска телеграфна агенция ” е на предприемчив комитет от общественици, учени и създатели във връзка 120-годишнината на Българска телеграфна организация.

Генералният шеф на Българска телеграфна агенция господин Максим Минчев благодари на общинските съветници за това, че са приели драговолно концепцията да се разпространява и по този метод организацията, която е стъпила в три века и е една от на-старите в света.

Бившият " Полиграфически комбинат " през последните години загуби изцяло замисъла си на център за журналистически труд. Сградата бе опразнена от всички редакции, които се намираха там и сега действа като офис център.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР