На заседание на парламентарната група на Демократична България“ предстои да

...
На заседание на парламентарната група на Демократична България“ предстои да
Коментари Харесай

Демократична България мълчи за имената на министрите, днес става ясно дали ще подкрепят кабинет

На съвещание на парламентарната група на „ Демократична България “ следва да бъде взето решение дали Има Такъв Народ ще бъдат подкрепени за сформиране на кабинет или не. В коридорите на Народното събрание пред публицисти депутатът от " Демократична България " Владислав Панев отхвърли на няколко пъти да разяснява имена на министри в проектокабинета на Има Такъв Народ.

Той въпреки всичко уточни, че Петър Илиев е номиниран за министър.
 Неофициално: Изтекоха имената от кабинета на ИТН Неофициално: Изтекоха имената от кабинета на " ИТН "
Това е описът, показан на " Изправи се БГ! Ние идваме! " по време на днешната среща с " ИТН " в Народното събрание, оповестяват множест...

" Рано е да се каже дали ще подкрепим кабинета. Ще обсъдим всички плюсове и минуси на съвещание през днешния ден ", съобщи Пенев 

" Не бих споделил, че е знаково отсъствието на двамата водачи на " Демократична България " Христо Иванов и Атанас Атанасов ", сподели още Панев. Добави, че евентуално и двамата ще бъдат на разискването на парламентарната група.

Той не пожела да разяснява имената на обособените кандидат-министри. Пенев удостовери, че по време на срещата са били дискутирани главните цели на " ИТН " в три сфери - правосъдна промяна, обучение и стопанска система.

Депутатът от обединението  Цецка Бачкова посочи, че поискали още от Има Такъв Народ да показват управническа стратегия, с която държавното управление да ръководи през идващия мандат. Има Такъв Народ удостоверили, че имат управническа стратегия, която към този момент са изнесени единствено главните цели, само че Демократична България щели да получат и подробната версия.
 Пламен Николов преди диалозите: Ще произведем вест Пламен Николов преди диалозите: Ще произведем вест
Ще произведем вест – това бе късият коментар на кандидат-премиерът на „ ИТН “ Пламен Николов минути пре...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР