На второ място се нарежда кандидатът на Комунистическата партия Павел

...
На второ място се нарежда кандидатът на Комунистическата партия Павел
Коментари Харесай

Размаза Ги! Путин Си Остава Президент На Русия!

На второ място се подрежда претендентът на Комунистическата партия Павел Грудинин с 15,9%, трети е националистът Владимир Жириновски.

Другите претенденти демонстрират скромни резултати: Ксения Собчак - 2,5%, Явлински - 1,6%, Борис Титов - 1.1%, Сергей Бабурин - 1.0%, Максим Сурайкин - 0,8% ", сочи изследване на екзит пол. В него се показва още, че невалидните бюлетини са 1.2%.

Владимир Путин гласоподава рано тази заран в Москва. На въпрос какъв % от гласовете ще считате за триумф, той съобщи: Този, който дава право да се извършва длъжността президент.

В отговор на въпрос, дали да гласоподава за себе си е неловко или пък директно сили, той сподели: Защо мъчно? Аз съм убеден в правилността на нашата стратегия.

Победата на Путин беше предстояща. След непризнатата от интернационалната общественост анексия на Крим преди 4 години, неговият рейтинг стигна върхови равнища от към 80% утвърждение. Путин се кандидатира на тези избори точно с лозунга " Силен президент, мощна Русия ".

Няма данни компютърна офанзива от рано тази заран да е оказала въздействие върху работата на Централната изборна комисия. Избирателният ден мина при висока изборна интензивност. По данни на ЦИК от 18 ч. московско време (17 ч. българско време) изборната интензивност е била 59,97 %. Това е два часа преди затварянето на изборните секции в Западна Русия. В Москва са дали своят вот близо 60% от популацията. Централната изборна комисия разгласи, че не е получавала данни за съществени нарушавания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР