На всеки са му правили френска любов в спалнята или

...
На всеки са му правили френска любов в спалнята или
Коментари Харесай

Само за мъже: Яки места за фелацио

На всеки са му правили френска обич в спалнята или на дивана в хола. Има обаче и по-готини места да получиш орална приятност:

В асансьора

Бързо, рисково, шантаво. Препоръчително е да залостиш асансьорната кабина сред етажите и да оставиш другото на девойката и бързите й устички.

Под масата в заведение

Ето това е свирка единствено за ценители и хора на риска. За задачата масата би трябвало да има единствено дълга завивка. Тя изпуска обецата си на пода, слиза да я търси, влиза под масата и „ О, знамение! “

Зад кормилото

Няма нищо по-възбуждащо и по-опасно от това да ти вършат свирка, до момента в който шофираш. Затова, в случай че ти е безценен живота, използвай някой третокласен път в обезлюдена околност да получиш свирката на свирките.

Под душа

Единственото по-приятно нещо от секс под душа е свирка под душа! Не се потиш в така и така горещата баня, нямаш риск от травми при промяна на позите.

Са-мо-лет, но-мер пет!

WC-тата на самолетите са доста неуместни места, освен за секс, само че и за напълно резонното за сходни места екскрементиране и уриниране, само че за едино бързо орално облекчение няма по-добро място!

В съблекалнята

Да, мериш чифт дънки и тениска и до момента в който твоята половинка чака пред кабината и пита през 2 секунди „ Как са? Да нося ли други? “, просто я придърпваш вътре и оставяш устните й да работят.

Сред природата

В гората, на поляната, в планината... Ако ти е прекомерно общоприетоо, пробвай да я убедиш да ти достави наслаждение, до момента в който се качвате с лифта нагоре.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР