На всеки любител на музиката, който използва слушалки, му е

...
На всеки любител на музиката, който използва слушалки, му е
Коментари Харесай

Какви безжичните слушалки да изберем

На всеки фен на музиката, който употребява слушалки, му е писнало от непрекъснатото усложнение на кабелите в джоба. Затова от ден на ден хора избират безжичните такива. Те стават все по-популярни, само че когато става въпрос за избор на безжични слушалки, изборът се оказва не толкоз лек, колкото би ни се желало.

На пазара има няколко типа безжични слушалки. Инфрачервените изискват безпрепятствена директна видимост сред слушалките и предавателя, което значи, че има ограничавания както за дистанцията, по този начин и за ъгъла, под който можете да ги употребявате.

Радиочестотните могат да работят в диапазона до 45 метра и сигналът може да минава през стени. При тях казусът е,че други безжични устройства, които употребяват същия честотен обсег, могат да провокират разстройства.

Bluetooth моделите изискват технологията Bluetooth да бъде включена в източника на устройството и имат обсег от към 10 метра. Най-големият минус при този вид, е че има леко разминаване сред звука и картината.

Безжичните слушалки изискват зареждане под формата на вградена батерия или общоприети акумулатори за еднократна приложимост. Bluetooth слушалките би трябвало да устоят сред 8 и 12 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР