На връх Благовещение бяха открити новите придобивки в Екопарк –

...
На връх Благовещение бяха открити новите придобивки в Екопарк –
Коментари Харесай

Радост на Благовещение в Екопарка в Стамболийски

На връх Благовещение бяха открити новите придобивки в Екопарк – Стамболийски, който кметът Георги Мараджиев построи е в центъра на града – до читалище,,Никола Й. Вапцаров “.

Новите атракциони са предопределени за най-малките поданици на общината от 0 до 6 години, като наоколо има и подобен за деца до 12-годишна възраст.

Площадката разполага с 10-метров въжен превоз със специфична седалка, люлки, комбинирани за родител и дете, въртележка, клатушка лека кола на пружини, черна дъска със сметало, букви, числа, маси и пейки.

Сред гостите на откриването беше и изпълнителния шеф на МОНДИ ЕАД – Александер Криклер.

Мардажиев, благодари на Криклер, с чието подпомагане на стойност 75 000 лева са построили площадката, предопределена за най-малките деца.

Тя ще бъде трансферирана на Община Стамболийски за стопанисване.

Градоначалникът заяви, че МОНДИ ЕАД, сами са избрали изпълнителя по плана и всички разплащания и връзка се е правила посред им, без намесата на Община Стамболийски.

Откриването се трансформира в същински празник с детска дискотека навън, аниматори, балони, занимателни игри и танци. Стотици деца изпробваха оборудванията, които са изцяло безвъзмездни.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР