На видеото се вижда зверски разцепената гума и джантата отблизо.

...
На видеото се вижда зверски разцепената гума и джантата отблизо.
Коментари Харесай

Съобщиха Току-Що, Цяла България Примря! Мегз Се Помля С Огромния Си Черен Джип! По Първоначална Информация Дизайнерката Е

На видеото се вижда свиреп разцепената гума и джантата от близко. Там липсват и части от джантата. Изкривен е и предния капан на автомобила й.

От признанията й пред камерата излиза наяве, че дизайнерката е карала до момента в който откри безвредно место. И то свиреп е унищожила автомобила си.

Изглежда миньончето е наплашена от това, че през лятото я удари камион, до момента в който чакаше пътна помощ да й помогне.И тогава предницата на возилото й бе смачкано, бе погубен и мотора й.

В друго клипче пък Мегз се изфука, че „ колата й е мръсна, все едно е ходила на сафари ”. На видеото се вижда по какъв начин лъскавото й водило клас Г е цялото покрито с тиня. Все едно е ходила на офроуд.

И до момента в който дизайнерката смята това за занимателно, не по този начин мислят в обществените мрежи. Там не стопират да разясняват, че тя е капризна и не пази движимостите си, тъй като има пари и богати гаджета, които дай купят нови, написа разкрития.ком.

Припомняме, че тя подкара Ферарито на любовника си, когато нейната кола бе на ремонт.

В Къщата на Големия брат тя призна, че се блъскала още в рейс и трамвай. А преди години се самозапалил черния й джип, тъй като не обърнала внимание на сигналите от таблото.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР