На въпрос с какви нагласи тръгва партията на бившия премиер

...
На въпрос с какви нагласи тръгва партията на бившия премиер
Коментари Харесай

Ще бъде ли Борисов в листите на ГЕРБ?: „Ще видим“ frognews.bg

На въпрос с какви настройки потегля партията на някогашния министър председател Бойко Борисов към изборите на 2 октомври, Томислав Дончев отговори: „ Това не е олимпиада или съревнование. Разбира се, кой първи, кой е втори и от огромно значение “.

От думите му стана ясно, че огромната цел на ГЕРБ е да върне „ оптималната част от доверието на българските жители “.

От партията на Борисов щели да водят „ спокойна и рационална акция “: „ Ще предлагаме решения за излаз от всички рецесии, в които е затънала България. Ще бъде виновни, тъй като значително от нас зависи, без значение дали като ръководещи, или като съпротива, това, което ще се случва в България “.

Според Дончев е рано да се разясняват съдружни маневри, първо желали да видят каква е волята на българските жители и кому какъв брой доверие е обещано.

По думите на Томислав Дончев за ГЕРБ било от „ извънредно значение “ България да приключи, да скъса с потреблението на политическата шмекерия.

Дончев не пропусна и рецензиите – за последната година думите изгубили смисъл, „ тъй като ръководещите, политиците приказват едно, а вършат друго “.

На въпрос дали водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде в листите, той би сбит: „ Ще видим… Със сигурност оценката за работата на парламентарната ни група е добра. Това, несъмнено, не значи, че няма да търсим и свежи попълнения “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР