На въпрос дали Цветанов, Вежди Рашидов и зам.-министъра на спорта

...
На въпрос дали Цветанов, Вежди Рашидов и зам.-министъра на спорта
Коментари Харесай

Оставката На Цачева Е Само Началото! Вижте Какво Предрече Сидеров За Бъдещето На Кабинета

На въпрос дали Цветанов, Вежди Рашидов и зам.-министъра на спорта да подадат оставки от позициите, които заемат, Сидеров съобщи: " Вие слагате Вежди Рашидов, само че той е един човек с интернационално самопризнание и той е различен случай, който може да си купи къщи и жилища. Цветанов е другата съществена фигура в ГЕРБ, нито тази зам.- министърка е известна и Борисов ще поговори с нея ", разяснява Сидеров.

Той чака министър председателят да поговори с правосъдния министър в оставка Цецка Цачева и с Цветан Цветанов. Сидеров не счита, че са застрашени изборите за ГЕРБ, в случай че Цветанов се отдръпна. По думите му малко се митологизират изказванията, че ръководителят на ПГ на ГЕРБ е машина за избори.

" ГЕРБ ще си създадат изборите даже и той да не е ръководител на изборния щаб ", сподели още Волен Сидеров.

Той е безапелационен, че случаите са разнообразни и те би трябвало да се разделят по отношение на значимостта си и да се види кой какъв е. " Много гръмотевично беше хвърлена тази тематика, с едим подтик, хайде в този момент да ненавиждаме политиците. Достатъчно ги ненавиждат хората ", сигурен е атакистът.

За него оставката на Цачева е един честен акт, защото тече инспекция на контролните органи. Най-вероятно нещата били законово точни, само че морално-етичният въпрос е станал доста гръмък. Чисто морално се разсъждава дали цената е позволена против всеки, уточни той.

" Българите са доста чувсвителни на тематика парцели и това е един честен акт, който е характерен ", сподели още Сидеров. По думите му другият главен проблем в България е, че има разделяне сред хората и политическата класа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР