На вълните на щастието и любовта се носеше от известно

...
На вълните на щастието и любовта се носеше от известно
Коментари Харесай

Влюбената Мика Стоичкова е извън кожата си: Камата наплаши новото й гадже!

На вълните на щастието и любовта се носеше от известно време Мика Стоичкова, която най-сетне откри нов мъж. Двамата са дружно от месеци, само че щерката на Камата категорично е забранила на всички осведомени да разясняват и разкриват самоличността на въпросния господин, от чисто поверие.



Знаем, че до момента на Мика не й вървеше изключително на интимния фронт като първо се разпадна връзката й с Иво Аръков, а след това и тази с бащата на щерка й - турчина Айкут. Затова сега тя била подготвена на чудеса, единствено и единствено да опази трепетното възприятие, което я връхлетяло, само че... Христо Стоичков й постави лекинко " кол в колелото ".

Познати на семейство Стоичкови разкриха, че Ицата пет пари не давал какво ще каже дъщеря му, която обожава. Той нямал доверие на новия й обичан и го сложил на меко казано пресечен разпит. Да не приказваме, че го следял и следил като под лупа.

" Прав е Ицо, тъй като се видя по какъв начин приключваха огромните любови на щерка му до момента. Тя не е отговорна и не избира в кого да се влюби, само че татко й е угрижен за нея и за внучка си. Но май наплаши повечко този левент, та от няколко дни Мика му е гневна. Ще се оправят, двамата се обичат безумно ", безапелационни са източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР