На улица в австралийския щат Виктория беше заснет Mercedes-AMG C

...
На улица в австралийския щат Виктория беше заснет Mercedes-AMG C
Коментари Харесай

В Австралия платиха 2,5 млн. долара за регистрационен номер

На улица в австралийския щат Виктория беше сниман Mercedes-AMG C 43 Estate с черен регистрационен номер, на който е нанесена цифрата 1. Цената на тази табела е 2,5 млн. австралийски $, което е с 1,92 млн. щатски $.
Уникалният номер е създаден още през 1932 година, като на него е написано само съкратеното име на щата Виктория (Vic), както и цифрата 1. След изработката му управляващите в Мелбърн не са съумели да се договорят за това, който да вземе табелата, като за нея са спорили губернаторът на щата, министър председателят на страната и началникът на полицията. В последна сметка номерът е бил даден за предпазване на службата за регистрация на коли, където е останал до 1948 година.
 В Румъния конфискуваха номера на кола, на които написа майната ви за ръководещите (СНИМКИ) В Румъния конфискуваха номера на кола, на които написа " майната ви " за ръководещите (СНИМКИ)
Румънската полиция конфискува регистрационите номера и шофьорската брошура на мъж записал колата си Швеция. Номерата за конфискувани, за какво...
В същата година в щата Виктория е извършен търг, на който незнаен покупател е платил 165 000 $ за табелите. Това рисково начинание донесло триумф на притежателя, тъй като с всяка минала година цената на номера растяла.
Първоначално табелата Vic1 е била сложена на Saab 9000 Turbo. А по-късно е украсявала и по-скъпи коли - Ferrari, Rolls-Royce, Porsche 911 Turbo и 911 Carrera, а също по този начин Mercedes-Benz E 55 AMG и E 63 AMG. Сегашният притежател я е сложил на своя Mercedes-AMG C 43 Estate, откакто платил 2,5 млн. $.
Малко по-рано – в края на предходната година във Англия незнаен колекционер заплати на аукциона Silverstone Auctions 118 000 лири за номер „ O 10 ”, който е изработен преди 118 години
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР