На ЦИК се вменяват несвойствени за нея задължения. Тя трябва

...
На ЦИК се вменяват несвойствени за нея задължения. Тя трябва
Коментари Харесай

Филип Попов: Основният сблъсък на изборите ще бъде между БСП и ГЕРБ

 " На ЦИК се вменяват несвойствени за нея отговорности. Тя би трябвало да изготви един така наречен медицински протокол за дейности на идните избори. Тя ще би трябвало да поеме цялата отговорност за организирането на тези избори и това е наклонност, която следим от началото на тази пандемия - прекачване на отговорността от Министерски съвет към всички останали органи ", съобщи секрeтарят на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Филип Попов по BGonAir.

" Всички опити за операции на тези избори - за корпоративен и платен избор, напън и репресии, ще потънат в случай че българите излязат да гласоподават всеобщо. От Българска социалистическа партия ще създадем всичко допустимо да подсигуряваме здравето на жителите, когато излязат да гласоподават, и честността и прозрачността на този избор.

В тази връзка предлагаме видеонаблюдение при броенето на бюлетините и отразяването на резултата в протоколите и изчистване на изборните описи от мъртви души посредством дейна регистрация. Това са нашите две съществени оферти, които ще създадем в Народното събрание и които сме правили и преди ", сподели социалистът.

Филип Попов е безапелационен, че главният конфликт на парламентарните избори ще бъде сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР