На церемонията за връчването на наградите Банкер на годината, която

...
На церемонията за връчването на наградите Банкер на годината, която
Коментари Харесай

Диамантите винаги са признак на добър вкус

На церемонията за връчването на премиите Банкер на годината, която ще се състои на 2 декември 2019-а за 26-и път, двама от гостите ще си тръгнат с подарък и с ИСТИНСКИ ДИАМАНТ от Goto Jewellery and Diamonds.

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със лично бижутерийно ателие. Неговите дизайнери основават специфични аксесоари и бижута за едни от най-популярните персони в страната. По-голяма част от сбирките са направени от злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Брандът разполага и с разнородни модели на годежни пръстени и брачни халки.



Goto Jewellery and Diamonds разполага и с богата мъжка сбирка часовници и аксесоари, разнообразна Vintage сбирка на бижута уникати и единствена по рода си Baby Collection. Чрез тях, марката предлага разнообразна палитра от декорации с прочувствени послания, които запечатват скъпите мигове на цялото семейство в украшение.

Goto е представител и на едни от най-стилните и известни марки за бижута като Annamaria Cammilli, Cesare Paciotti, Lamborghini, Utopia, Ekan, Maison by Tatiana Faberge, Cameo Italiano, Zancаn.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР