На този запис няма нито една дума, зад която не

...
На този запис няма нито една дума, зад която не
Коментари Харесай

Асен Василев: Отстъпки за размразяване на преговорите не трябва да има

„ На този запис няма нито една дума, зад която не бих застанал. Видях, че са рязани мои изявления като това за координиране на службата и за държавната администрация. Казвал съм това по площадите пред гласоподавателите “, съобщи пред Нова телевизия съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев във връзка на изтеклите записи от съвещанието на „ Промяната “.

„ Цялата мелодрама може би е за да се извади някакво преимущество в договарянията с ГЕРБ, само че оторизиран е Денков “, сподели Василев.

В отговор на въпрос дали не би трябвало да има отстъпки той съобщи, че „ в случай че отстъпките са, с цел да се размразят договарянията, такива не би трябвало да има “.

И показа мнение, че ротацията не би трябвало да се сменя и акад. Денков въпреки всичко би трябвало да е в първите 9 месеца министър председател.

Асен Василев съобщи още, че не бил забавен Радостин Василев, тъй като той е очаквал офанзива против това държавно управление, „ имало доста мощни ползи то да не се състои “. Твърди, че в случай че записът не бил изминал от техен член, е щяло да се случи от някоя „ жълта медия “: „ Службите се занимават с интриги “. По думите му е обикновено тези назначения да бъдат утвърдени от партньорските ни служби, които били точно в посолствата. Според него, с цел да може тези хора да си свършат работата, те би трябвало да имат доверие, да са утвърдени от партньорските служби на съюзите, в които България взе участие.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР