На този фон аз оставам умерен скептик, коментира новия мандат

...
На този фон аз оставам умерен скептик, коментира новия мандат
Коментари Харесай

Социолог: На този фон аз оставам умерен скептик за новото правителство

На този декор аз оставам сдържан песимист, разяснява новия мандат на Политическа партия социологът Елена Дариева по Нова тв. 

" Културата на взаимното общуване е просвета на компромиса и позволих, че Политическа партия ще сменят своята номинация за министър председател, само че аз към момента оставам скептична. Това обаче, че Кирил Петков остава в границите на кабинета, не знаем на каква позиция, евентуално е да стане вицепремиер и министър на финансите, това към момента демонстрира, че тази политика на еластичност е много лимитирана.

От целите зад които ще търсят обединявания - последният е малко чудноват. Той беше обвързван с Агенцията към министерство на земеделието и изваждането й като независим индивид. Българска социалистическа партия бяха изрично срещу тази смяна и те я замразиха в символ на благосклонност, с цел да запазят хармонията в ръководството. Явно са склонни на отстъпки, само че по-рамкирани.

Новото е  поведението на ГЕРБ, които взеха ясна позиция по отношение на държавното управление в оставка за дипломатите. Тази поддръжка, в случай че продължи да се развива, знаете, че държавното управление се гласоподава с болшинство и би могло да се стигне до поддръжка от ГЕРБ за евроатлантическо държавно управление. Може да е гласоподаване за или невлизане в зала. "
 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР