„На този етап Европейската прокуратура няма коментар“. Това заяви пред

...
„На този етап Европейската прокуратура няма коментар“. Това заяви пред
Коментари Харесай

Говорителят на Европейската прокуратура за Tribune.bg: На този етап нямаме коментар

„ На този стадий Европейската прокуратура няма коментар “. Това съобщи пред Tribune.bg представителят Тине Холевьот.

Тя добави още, че медиите ще бъдат известени, като/ако институцията има публична позиция за протичащото се в България, и още един път акцентира, че на този стадий се въздържат от коментар.

Припомняме, че нощес бяха арестувани водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, някогашният финансов министър Владислав Горанов и някогашният представител на Министерския съвет Севдалина Аранудова. Появи се информация, която до този миг не е доказана, че задържането им е по отношение на акция на Европейската прокуратура, която е дала на проверяващите органи сигнали, които са постъпили при тях.

Късно нощес само юристът на Борисов направи изказване пред медиите, в което съобщи, че задържането на някогашния министър председател не е обвързвано с следствие на Европрокуратурата, а по сигнал на придвижване „ Боец “, по което водачът на ГЕРБ към този момент е бил разпитван.

На този стадий прокуратурата у нас не е осведомена за дейностите „ по необходимост “ на Министерство на вътрешните работи и не знаят по какви преписки са направени задържанията.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР