на тема Освобождението на България организираха от Исторически музей -

...
на тема Освобождението на България организираха от Исторически музей -
Коментари Харесай

Последен срок за участие в конкурс за рисунка по повод 3-ти март

на тематика " Освобождението на България " проведоха от Исторически музей - Асеновград. Поводът е Националният празник на страната - 3-ти март. Целта на самодейността е с изразните средства на изобразителното изкуство малчуганите да опишат за исторически събития, традициите и културното завещание на България. Конкурсът ще се организира посредством онлайн гласоподаване на Фейсбук страницата на Исторически музей - Асеновград. Победители ще станат тези, чиито рисунки съберат максимален брой лайкове . За създателите, класирани на първите три места са планувани награди от сътрудниците на Историческия музей, със съдействието на които се осъществя самодейността.
В креативната конкуренция могат да се включат деца от 7 година до 14 година Крайна дата за банкет на произведения е през днешния ден - 01.03.21 година Рисунки могат да се изпращат когато и да е на e-mail адрес: [email protected]. Всяко произведение би трябвало да е съпроводено с информация за трите имена и възрастта на създателя, образователното заведение и класа, прецизен адрес с пощенски код, както и телефон за контакт и e-mail. Рисунки се одобряват и в централната постройка на музея - на площад „ Академик Николай Хайтов ” №1 в Асеновград.
 МУ Проф. доктор Параскев Стоянов – Варна афишира конкурс за детска рисунка МУ " Проф. доктор Параскев Стоянов " – Варна афишира конкурс за детска рисунка
Във връзка с провеждането на тазгодишното издание на Европейската нощ на учените, Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоя...
Всеки създател може да взе участие с едно произведение по тематиката. Приемат се рисунки, изпълнени в разнообразни живописни и графични техники . При показване в цифров тип, рисунката да бъде снимана с положително качество или сканирана във формат JPEG. Гласуването ще се прави на Фейсбук страницата на Исторически музей - Асеновград. Финалът на състезанието е разгласен за 01.03.21 година - 13:00 ч. Тогава ще стане ясно кои са рисунките, събрали най-вече гласове (харесвания). Гласуването е свободно за всички гости на Фейсбук страницата на Исторически музей - Асеновград. Наградният фонд следният: за I място - 100 лв., за II и III място – предметни награди. Отличените до десето място рисунки ще получат грамота, подписана от шефа Исторически музей - Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР