На тържествена сесия, с участието на областния управител Стоян Пасев,

...
На тържествена сесия, с участието на областния управител Стоян Пасев,
Коментари Харесай

Инж. Атанас Стоилов положи клетва като кмет на Аксаково

 На тържествена сесия, с присъединяване на регионалния шеф Стоян Пасев, нощес бе конституиран новият Общински съвет на Аксаково, а инж. Атанас Стоилов постави клетва като кмет, откакто завоюва локалните избори на първи тур със 76% поддръжка.

“За мен е изключителна чест на бъда кмет на община Аксаково. Да бъдеш избиран е все по-тежко всеки идващ път, защото хората имат реалн ясно искания към работата ти, упования и условия, на които би трябвало да отговаряш. А високият резултат е с помощта на положителната работа - както на екипа, по този начин и на Общинския съвет. Лесно е да градиш върху солидна основа и аз съм признателен на всички, с които в годините я сътворяваме и надграждаме. Голямото доверие аз одобрявам като голяма отговорност, сподели инж. Стоилов, минути откакто постави клетва като кмет ".

“Високо сте сложили летвата и упованията от Вас са големи ", разяснява регионалният шеф Стоян Пасев.

“Община Аксаково като мощ и развиване отстъпва единствено на Варна. В идващите 4 години имаме шанса да осъществяваме извънредно съществени планове, които ще трансформират живота на всички: Отварянето на автомагистрала “Хемус " към гр. Игнатиево е във финалната си планова фаза. Икономическата зона, която приготвяме с  община Варна, също към този момент е в подготвителна фаза. Направили сме действия за обособяването на 10 хиляди декара земя. В този мащаб и на това място това ще е най-мощната индустриална зона в страната, защото ще се формира  в непосредственост до две пристанища, летищен комплекс и две автомагистрали ". Така новоизбраният за кмет на община Аксаково инж. Стоилов маркира главните цели за развиване на общината в идващите четири години.

Веднага след клетвата на кмета, кметовете на обитаемоте места и общинските съветници, новите 21 избраници избраха за ръководител на Общински съвет - Аксаково Светла Добрева от ГЕРБ. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР