На своето последно за годината заседание Управителният съвет на Предприятието

...
На своето последно за годината заседание Управителният съвет на Предприятието
Коментари Харесай

Осигуриха годишната издръжка за 2023 г. на Центъра за диви животни в Стара Загора

На своето последно за годината съвещание Управителният съвет на Предприятието за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС) взе решение да бъдат отпуснати средства за обезпечаване на годишната прехрана за 2023 година на Спасителния център за диви животни в Стара Загора.

Центърът за рехабилитация и размножаване на редки типове е ръководен от съдружие с нестопанска цел " Зелени Балкани - Стара Загора ". Освен че подкрепя напъните на страната да извършва отговорностите си по Конвенцията по интернационалната търговия със застрашени типове от дивата флора и фауна (CIТES), Центърът интензивно работи за запазване на предпазените типове от българската фауна, като подкрепя структурите на Министерство на околната среда и водите в тяхната работа по използването на Закона за биологичното многообразие.

Всички български типове птици, нуждаещи се от лекуване и възобновяване, се изпращат от Регионална инспекция за опазване на околната среда в Спасителния център в Стара Загора. Броят на сигналите и предписанията от страна на Регионална инспекция за опазване на околната среда в страната непрестанно се усилва, както и броят на...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР