На световното младежко първенство по сноуборд, завършило преди дни в

...
На световното младежко първенство по сноуборд, завършило преди дни в
Коментари Харесай

Председателят на БОК поздрави БФ Ски за успехите в Банско

На международното младежко състезание по сноуборд , приключило преди дни в Банско, Тервел Замфиров и Петър Гергьовски завоюваха купите , Александър Кръшняк взе два сребърни медала, а Кристиян Георгиев приключи четвърти. В класирането по медали. Заради това ръководителят на Българския олимпийски комитет /БОК/ Стефка Костадинова изпрати приветствен адрес до федерацията по ски. 

„ От името на Българския олимпийски комитет и персонално от мое име приемете голямата признателност за миговете на горделивост и национално самочувствие, които дарихте на милиони наши сънародници “ , се споделя в писмото.

„ В момента притежаваме извънредно мощно и надарено потомство. Сноубордистите завоюваха и трите наши оценки на олимпийския юношески европейски зимен фестивал преди два месеца в Италия.Тези значими триумфи са доста мощен тласък за хиляди български деца и бъдещи спортни звезди, които виждат в нашите първенци и медалисти своите идоли и своя образец за подражателство „, написа още Костадинова. И добави:

„ Благодаря от сърце на всички състезателки, треньори, на хората от щабовете на националните тимове и особено на управлението на Българската федерация по ски, която в последно време е образец за професионален метод, сполучлив мениджмънт и успеваемост. Знаем, какъв брой доста старания и ограничения изисква поддържането на сходно международно равнище в белите дисциплини и тъкмо за това още веднъж ви приветствам за метода, по който се развива българския ски-спорт в последните години. Впечатлени сме от професионализма, целеустремеността и персоналното себераздаване в името на спорта и на българските триумфи. Отбелязваме и отличната организация на следващото огромно състезание у нас, което мина на най-високо равнище и още веднъж ни донесе многочислени суперлативи като домакини. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР