На страницата Трибуна Сектор Г във Фейсбук се появи публикация,

...
На страницата Трибуна Сектор Г във Фейсбук се появи публикация,
Коментари Харесай

Сектор Г: Всеки един ще влезе да подкрепи отбора срещу еничарския корпус

На страницата " Трибуна Сектор Г " във " Facebook " се появи обява, откакто станаха ясни цените на билетите за дуела сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София в петък. Публикуваме изказването на почитателите без редакторска интервенция:

" Армейци,

Днес стана ясно, че от на следващия ден в свободна продажба за нас се отпускат секторите " Г " и " В ". Любезните и измислени домакини на петъчния мач са решили, че цената за Северната естрада ще бъде 30 лева, а за централната - 40 лева Очевидно страхът на крадците на имена, емблеми и история е голям. Този боязън резонира в следващата подигравка с футбола и неговите същински почитатели.

Четири години тези хора работиха против нас, пробваха се да си присвоят емблемата ни, пробваха се да ни създадат сечено и за стадион " Българска войска " - нашия дом. За това ще ви кажем следното:

В петък отиваме всички на мача! ВСИЧКИ! Въпреки гаврата нашите момчета не могат да останат без поддръжка и в случай че някой си мисли, че ще секне стремежа ни по този метод, грубо се е объркал.

Обещаваме, че всеки един от вас ще влезе и ще поддържа обичания тим против еничарския корпус. Както обещахме и изпълнихме на финала за Купата. А в случай че въпреки всичко някои останат отвън стадиона, сега в центъра на София се организират редица мероприятия, в които биха могли да се включат напълно умерено...

ВСИЧКИ НА МАЧА, ЦСКА ЗОВЕ! "
efbet Лига 1 кръг, петък 7 август  ЦСКА 1948 20:00предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР