на Столичната община от днес е изцяло интегрирана със системата

...
на Столичната община от днес е изцяло интегрирана със системата
Коментари Харесай

Вече онлайн сменяме адресната регистрация в София



на Столичната община от през днешния ден е напълно интегрирана със системата за заплащане на Министерството на електронното ръководство.

Всички региони към този момент работят сполучливо със системата и действително обслужват жителите доста по-бързо от оповестения 2-дневен период, разгласи зам.-кметът по дигитализацията на София Генчо Керезов.

С решение на Министерския съвет от през вчерашния ден, обаче, 3,5 млн. лв., предопределени за взаимен план за автоматизиране на административния ход на общински услуги, няма да бъдат предоставени, тъй като страната ги пренасочва за други потребности, допълват от Столичната община.

В рамките на плана би трябвало да се създаде инструмент, който всички общини в България да могат да употребяват. Гражданите биха могли да получават незабавно резултат за над 50 услуги, без да се постанова човешка интервенция в общинските администрации. Това ще забави електронното ръководство в цялата страна. " Това  няма да ни откаже. Напълно наясно сме какво би трябвало да се случи и просто ще изчакаме по-спокойни политически и финансови времена ", разяснява Генчо Керезов.
По обявата работи: Георги Нейков
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР