На стилна церемония в столичния хотел Маринела, официалнит вносител на

...
На стилна церемония в столичния хотел Маринела, официалнит вносител на
Коментари Харесай

От 50 до 100 хиляди лева за новия кросоувър на Opel у нас

На стилна гала в столичния хотел " Маринела ", официалнит вносител на Opel за България, показа рестайлинг версията на най-големия си кросоувър Grandland. Новият модел към този момент отстранява буквата X от името на модела, като дружно с това показва и новата Vizor предна част.

Моделът, който бе показан в края на 2020 година в този момент търпи някои забавни промени както извън, по този начин и в салона, като дружно с това е разполага и с нови софтуерни ъпгрейди. В предницата усещане вършат матричните светлини с LED технология, взаимствана от Insignia, които разполагат с по 84 диода на фар.

По-осезаеми са измененията в интериора, където към този момент е налична настройка с два екрана, сходна на тази при обновената Mokka. Нови също по този начин са и превключвателя на скоростите, както и въздуховодите на таблото. От софтуерна позиция интерес съставлява 360-градусовата камера, както и адаптивния круиз надзор, които могат да бъдат комбинирани с помощник за следене на лентата и помощник за паркиране.
Ето и какви модификации и на какви цени се оферират у нас: `От

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР