На старта на току-що започналата четвърта година на Rainbow Six

...
На старта на току-що започналата четвърта година на Rainbow Six
Коментари Харесай

Играйте безплатно този уикенд Rainbow Six Siege

На старта на преди малко почналата четвърта година на Rainbow Six Siege, Ubisoft съблюдава традицията и анонсира свободен уикенд, с който да притегли още повече играещи към солидната общественост на тактическия шутър.



В началото на тази седмица, Ubi разкриха и първата карта от новия сезон – 21-ва в играта. Тя е ситуирана в австралийската пустота и предлага открити хоризонтални пространства и три съществени закрити местоположения за водене на пердах – гараж, ресторант и мотел. Минаващ нуклеарен ескорт е подложен на офанзива на мястото и това е мотив за специфичните елементи да се намесят. Outback, както е името на картата е част от Operation Burnt Horizon, първия сезон на Година 4 на играта. Пълното откриване на детайлностите към Operation Burnt Horizon и двамата нови оператори, които идват с Outback, ще научите по време на Rainbow Six Siege Invitational, който ще се състои в Монреал и ще може да гледате в Twitch.



Що се отнася до безплатния уикенд, то той започва на 14, на следващия ден, за платформите на Xbox One, PS4 и PC и продължава до 17-ти. Прогресът, който постигнете по време на този безвъзмезден интервал ще се придвижи в цялостната игра, в случай че решите да си я закупите. И несъмнено, играта и другите ѝ издания получава сериозна отстъпка в цената за стеснен интервал, а пониженията доближават до 70%. Междувременно, старта на новия сезон на Rainbow Six Siege даде мотив на студиото да внесе корекции на другите издания на играта, които евентуално ще ви харесат. Подробности за това може да видите тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР